Ledig sjåførstilling for Pasientekspressen Engavågen

Vi har medio mars 2021 ledig stilling som sjåfør for Pasientekspressen - stasjoneringssted Engavågen/Nordtun

Pasientekspressen
14.10.202009:23 Celina Victoria Svaleng

Om stillingen

Nordlandsbuss har vunnet anbudsområdene Indre og Ytre Salten for Helse Nord og skal kjøre Pasientekspressen i fast rute man-fre.

Vi kjører spesialtilpasset minibuss av særlig høy kvalitet for pasienter og transporterer pasienter til og fra sykehus på en sikker og behagelig måte. Tilbudet kan også bli benyttet ved tjenestereiser av helseforetakets ansatte. Pasienttransport koordineres gjennom Pasientreiser i Nordlandssykehuset. Passasjerene hentes/settes av på avtalte oppmøtested og sykehus/flyplass.

Vårt sjåførteam skal påse at særlige behov for tilpasset transport blir ivaretatt, og at transporten tar hensyn til pasientens verdighet og behov for komfort.

Vi fokuserer på at du har talent for sjåføryrket: du kan vise til en meget god serviceinnstilling, videre er du nøyaktig, presis og stabil, og du har evne til samarbeid og ansvarsbevissthet. Vi vektlegger at våre sjåfører har en behagelig, aktiv og sikker kjørestil, og skal vise stor grad av ansvarsfølelse for både passasjerer og materiell med sikkerhet i fokus.

I tillegg til Indre og ytre Salten kjører vi for Helse Nord i Vesterålen og Lofoten med spesialtilpassede minibusser hver uke i perioden mandag-fredag.

Kvalifikasjoner

For å være kvalifisert til å søke må du ha:

  • Gyldig førerkort for buss - klasse D1/D1E klasse D/DE
  • Holdninger som gjør at du kan identifisere deg med våre verdier; vi er til å stole på, vi finner gode løsninger, vi bryr oss, vi utvikler oss og vi jobber sammen
  • Snakke og forstå norsk muntlig- bestå Bussnorsktesten/minimum nivå B1
  • Gyldig kjøreseddel
  • Gyldig Yrkessjåfør kompetansebevis (YSK). Ved spesielle tilfeller kan vi tilby etterutdanning i yrkessjåførkompetanse dersom du fikk førerkort for buss før 10.09.2008

Arbeidstid etter nærmere avtale.

Kontakt

Hvis jobben høres interessant ut, ta kontakt for en uforpliktende prat med salgssjef Jan Eirik Dahl, tlf. 974 64 469, eller HR-sjef Knut Olsen, tlf. 901 83 311.

Søknadsfrist: 25. Oktober 2020    

Søknad sendes til: jan.eirik.dahl@nordlandsbuss.no